Love Story

Love tarkoittaa rakkautta. Ensimmäinen sana, joka tuli mieleen kun mietimme työtämme ja uuden brändin nimeä. Kampaamo Love syntyi ajatuksesta luoda jotain kaunista, uniikkia ja meidän näköistä. Olemme työskennelleet vuosia yhdessä, ja ehkä jokaisen yrittäjän taipaleella tulee hetki, kun kaipaa muutosta ja jotain uutta. Meitä kaikkia kolmea yhdistää aito rakkaus alaamme kohtaan ja teemme työmme aina intohimolla ja ammattitaidolla kauniita hiuksia ajatellen.

Varaamme aikaa töihimme reilusti, jotta ehdimme varmasti toteuttamaan suuret ja työläät muutokset. Työt teemme aina ammattitaidolla hiusta ja asiakasta kunnioittaen. Seuraamme jatkuvasti ajankohtaisia trendejä ja opettelemme uutta aina kun mahdollista. Meille laatu on myös kaikki kaikessa ja olemme tarkkoja tuotteistamme. Suosimmekin kotimaisia tuotteita ja värjäämme Tampereella tuotetuilla Sensido-väreillä.

Palvelemme Nurmijärven kirkonkylällä Pratikankuja seiskassa. Kampaamomme on rento paikka, jonne kutsumme jokaisen viihtymään ja nauttimaan!

LOVe TEAM

Elli – kampaaja

Love, Elli

LOVe TEAM

Sabina – kampaaja

Love, Sabina

LOVe TEAM

Emmi – kampaaja & meikkaja

Love, Emmi

ME LOIHDIMME SINULLE UUDEN LOOKIN

Tervetuloa Kampaamo Loveen!